ÚT A JÖVŐ
GYÓGYSZEREIHEZ
 
 QUALICLINIC RENDELŐ - Telefon: +36 1 244 8249               

Rólunk   

Cégünk, a QUALICLINIC Kft. fő tevékenyégi területe klinikai farmakológiai vizsgálatok végzése SMO körülmények között. A centrum QUALICLINIC RENDELŐ néven folytatja tevékenységét. Budapest II-III kerületeiben dolgozó háziorvosok, különböző klinikai területek szakorvosainak és kórházi referenseinek aktív részvételével működik.

Vizsgálóhelyünkön szakképzett ICH-GCP tanfolyammal rendelkező a saját szakterületeken ismert és tapasztalt vizsgálatvezetők és társvizsgálók, jól képzett koordinátorok és nővérek dolgoznak, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek a humán klinikai vizsgálatok területén. A teljes vizsgáló csapatunk létszáma 24 fő, vizsgálatvezetőink több, mint 60 vizsgálatban vettek részt az elmúlt 10 évben.

A QUALICLINIC RENDELŐ a betegek érdekeit és jogait szem előtt tartva, a személyi és a legmodernebb tárgyi feltételek biztosításával végez Fázis II-III-IV-es klinikai gyógyszervizsgálatokat. Munkatársaink tágas rendelőnkben a vonatkozó ANTSZ előírásoknak megfelelően felszerelt készülékekkel (kalibrált eszközökkel) végezik munkájukat, mely biztosítja, hogy betegeink és megbízóink elvárásait maradéktalanul és magas szinten teljesíthessük.Kezdőoldal | Rólunk | Bejelentkezés | Kollégáink | Kapcsolat
QualiClinic Rendelő - 1036 Budapest, Dereglye utca 5/B 1. em. 3 - info@qclinic.hu
© 2012 e-Szolgálat Kft. Minden jog fenntartva!