ÚT A JÖVŐ
GYÓGYSZEREIHEZ
 
 QUALICLINIC RENDELŐ - Telefon: +36 1 244 8249               

Vizsgáló csapat   

Esetünkben a gyógyszerprogramok az erre a célra szerveződő hivatásos vizsgáló helyen ( SMO ) történnek ideális tárgyi és személyi feltételek mellett. Itt semmilyen más munka nem folyik, ami zavarhatná a programok zavartalan lebonyolítását.

A klinikai gyógyszer programokat minden esetben a Vizsgálatvezető irányítja, aki szakmájának kiemelkedően tapasztalt és elismert képviselője, ezért is bízzák meg a munka elvégésével. A vizsgálatvezető első számú feladata a gyógyszerrel történt alapos tapasztalatszerzés. Ő egyszemélyben a felelős a vizsgálatban történtekért. Összekötő kapocs a beteg és a gyógyszergyár között, felelős azért, hogy a vizitek az előre eltervezett módon és időben történjenek és, hogy az általa szerzett tapasztaltakat hűen közvetítse a gyógyszert gyártó cég felé.

A vizsgálat menete szigorúan szabályozott, aminek az a célja, hogy a világ különböző pontjain párhuzamosan végzett vizitek között minél kisebb eltérés legyen, illetve, hogy a megszerzett tapasztalatok minél megbízhatóbbak legyenek, hiszen a vizsgálatok célkitűzése annak igazolása, hogy szóban forgó szer patikába kerülésekor valóban a betegségekre adható leghatásosabb szer, vagy azok egyike lesz.Kezdőoldal | Rólunk | Bejelentkezés | Kollégáink | Kapcsolat
QualiClinic Rendelő - 1036 Budapest, Dereglye utca 5/B 1. em. 3 - info@qclinic.hu
© 2012 e-Szolgálat Kft. Minden jog fenntartva!